Planeras eller pågår det ett byggprojekt som behöver professionell mättjänst? 90 Grader Mätteknik är specialiserade på mätteknik och är ett modernt mätkonsultföretag i Stockholm!

Bild på mätningFöretaget startades i början av 2016 och är idag en styrka av sju anställda. Med lång erfarenhet inom bygg och anläggning vill företaget erbjuda tjänster med god kompetens till nöjda kunder. De utför projekt åt alla de stora byggföretagen, arkitekter, markprojektörer och privatpersoner. Kundens och samarbetspartners behov står i fokus för att erbjuda ett tryggt val när ni väljer konsulter för ert mätuppdrag.

Mätkonsulterna på 90 Grader Mätteknik är kvalificerade inom mätteknik och använder sig alltid av den senaste tekniken inom totalstationer. För att bibehålla en hög kompetens och kvalité på ett utfört arbete genomgår deras konsulter regelbunden träning inom det allra senaste inom mätteknik. Självgående konsulter och stor vilja för samarbete gör projektet enklare att överse. Innehar konsult och ansvarsförsäkring.

90 Grader Mätteknik erbjuder flera tjänster

Genom att använda kvalificerade konsulter erbjuder 90 Grader Mätteknik flera tjänster med god kompetens. Stöd för utsättning av fundament, byggnader och infrastruktur finns på plats.  Beräkningar på anläggning och volym för att öka er kunskap kring ert projekt och bättre stöd vid beställning av material. Utsättning av tomtgränser samt utsättning och inmätning för VA.

  • Anläggningsmätning
  • Byggmätning
  • Volymberäkning
  • 3D-scanning

Projekt som 90 Grader Mätteknik har jobbat på

Referenser är en viktig del i ditt val av mätkonsulter. Här är ett par exempel på projekt som tagit del av företagets kvalificerade konsulter.

Nya Värtahamnen

Ombyggnaden av Värtahamnen ingår i stadsutvecklingen av Norra Djurgårdsstaden och är en av förutsättningarna för att den nya stadsdelen ska kunna byggas.

Rinkebyterassen

Totalprojekt uppför 270 lägenheter för Byggvesta.

Brf. Balneum

Nyproduktion av 135 st lägenheter i Gröndal med garage och invändig pool.

Ta kontakt med företaget

Vill ni ta kontakt och prata lite om ert projekt? 90 Grader Mätteknik kontaktinformation finns på flera sidor som gulasidorna, ratsit eller följ dem på Twitter!

Bild på 90 Grader Mätteknik