Borohus är experter i husbyggnaden med tusentals villor byggda av alla storlekar och former. Företaget är ett av de äldsta bolaget inom bostadsbranschen, både i Sverige och utomlands. Deras huvudkontor ligger i Mjöbäck i Västra Götalands län, men har sedan dess spritt flera kontor och anställda över hela landet. Affärsidén lyder följande ”Vi erbjuder flexibla bostadslösningar med hög kvalitet. Borohus gör det till ett självklart val för hemmaproducenter tillsammans med ett bra pris.

Specialitet

Deras specialiteter är 1-plan hus, 1,5-plan hus, 2-plan hus och slutt-hus, så deras specialite är nästan alla hus. De har tidigare nämnt att inget hus är detsamma och det är verkligen sant. Företaget säger själva att de aldrig byggt två exakt identiska hus, det finns många hus som är liknande, men det skiljer sig alltid någonting. Antingen kan detta vara storleken på huset, eller att en balkong är lite annorlunda eller kanske en förändring utav köket. Det kan vara allt möjligt och ingen idé är för svår eller dum för Borohus.

Stor favoriten

En stor favorit hos företaget och kunder är fritidshuset: ”The Second Home Cottage”. Det består av tre rum och kök. Huset är lite mindre, men det används ofta som ett sommarhus där du bor på ett säsongsbetonat sätt. Alternativt ett mindre boende för en mindre familj som t.ex äldre pensionärer. Detta eftersom villan är lite mindre och när du bara bor två personer behöver du inte en alltför stor yta. Det positiva med ett mindre boende är att det blir billigare med uppvärmning, mindre arbete utav trädgård och rengöring. Har du alltid drömt om ett fritidshus vid havet där du har gott om solsken på sommaren med dina nära och kära? Borohus arrangerar detta för dig med ett mycket rimligt och bra pris!

Ta kontakt med Borohus redan idag för en prissättning på just din villadröm!

borohus