Husex arbetar alltid med service, ärlighet och noggrannhet i fokus för ditt projekt. Besiktningsmännen som jobbar på Husex har en lång bakgrund inom fastighetsbranschen och ger dig den säkerhet du behöver när du köper en ny bostad!

Husex erbjuder tjänster inom besiktning, byggnationer & underhåll

Med en bred erfarenhet inom flera specialiseringar inom fastighetsbranschen så erbjuder Husex allt som behövs för att ditt hem ska vara tryggt!

Ventilationsrengöring

Rengöring av imkanal samt frånluftsventilationen i villor, radhus och andra fastigheter. I ventilationen samlas damm, fett och annat smuts som resultat av matos som kan utgöra en brandfara samt en försämrad kvalité av inomhusklimatet. Genom att regelbundet utföra en ventilationsrengöring så tar man bort risken och förlänger livet på imkanalen och fläkten.

Besiktning av hus

Vare sig ni ska sälja eller köpa en bostad så är det viktigt att besikta egendomen först. Det ger er mer styrka att förhandla samt att alla har en god bild av vad som kan förväntas, vad som behöver fixas och vilka delar som är helt godkända. Vid besiktning av hus och egendom, ring Husex!

Om- och tillbyggnationer

Är det dags att bygga till ett rum för en ny medlem i familjen? Kanske vill ni fräscha upp hemmet med ett helt nytt vardagsrum eller varför inte ett nytt golv till altanen? Husex genomför era om- och tillbyggnationer av pålitlig och prisvärd kvalité.

Skadebesiktning

Är ni ett försäkringsbolag som letar efter besiktningstekniker som vet vad de gör? Anlita besiktningsteknikerna hos Husex för kontroll och utvärdering av era försäkringsärenden!

Det och mycket mer! Läs mer om Husex och deras tjänster!