Bygglösningar Norden har sedan 2010 utfört badrumsrenovering och köksrenoveringar för privatpersoner såväl som företag. Bygglösningar Norden har lång erfarenhet av renoveringar och innehar självklart våtrumscertifikat, samt att alla deras skickliga hantverkare är behöriga enligt byggkeramikrådet.

Bygglösningar leder själva projekten från början till slut för att erbjuda sina kunder att inte behöva anlita fler leverantörer, samt motverka problem som kan uppstå under byggets gång. Alla projekt börjar med ett kostnadsfritt hembesök där en genomgång av projektet görs och där ni får möjlighet att berätta mer om hur ni vill ha det. Bygglösningar Norden hjälper gärna till med att föreslå vilka möbler och material som passar. När renoveringen sedan är färdig görs en gemensam genomgång tillsammans med kunden där alla papper och garantier överlämnas.

Köksrenovering

Bygglösningar Norden AB hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt vackert kök. Det hela inleds med ett kostnadsfritt hembesök där ni får besök av projektledaren för er renovering. Att få prata med projektledaren istället för en säljare är en stor fördel när det gäller att planera arbetet.

Badrumsrenovering

Ifall ditt badrum börjar bli slitet kan det vara dags för en renovering. Förverkliga din dröm om ett fantastiskt badrum genom att anlita Bygglösningar Norden AB. Hos Bygglösningar får ni alltid en väl specificerad offert där din budget alltid ligger i åtanke. Via sina leverantörer och samarbetspartners finns det förmånliga priser för inköp av byggmaterial som kakel, klinker och inredning.

Ta första steget och kontakta Anders Krahner på Bygglösningar Norden för en offert att förverkliga dina drömmar om nytt kök eller badrum.