Tekniken går framåt i en rusande fart och våra hem och arbetsplatser fylls med allt mer komplexa installationer när det gäller el, tele och data. Det finns inga tecken på att den här trenden kommer att minska. Om du behöver hjälp av elektriker i Stockholm finns Midcraft till din hjälp som har de kunskaper och erfarenhet som krävs för att designa och utforma eran elanläggning. Midcraft hjälper er med skräddarsydda lösningar ända från planeringsstadiet där de ger tips, rådgivning och rekommendationer för att projektet ska få ett så bra ekonomi-miljö utfall som möjligt.

Midcraft erbjuder ett flertal olika tjänster inom elinstallationer i Stockholm som exempelvis belysning, data, fiber, tele, solcellsanläggningar, elbilsladdning, porttelefoner, energioptimering och mycket mer.

Datanätverk i Stockholm

Midcrafts installatörer är certifierade för datainstallationer av EXCEL som är deras huvudleverantör av fiber och data. Här finns ett brett sortiment av material till ett konkurrenskraftigt pris. När det gäller garantin för utfört arbete är branschpraxis 15 år, men Midcraft ger hela 25 års garanti efter färdigställandet av din anläggning.

Elbilsladdning i Stockholm

Något som är viktigt att tänka på som fastighetsägare är att hålla era fastigheter uppdaterade när det gäller allt från internetuppkoppling till elbilsladdning. En elbilsladdare kommer att ha en viktig roll för utvecklingen av er fastighet framöver och det är absolut något ni kommer att tjäna på. Installation av elbilsladdare utförs av Midcraft för både fastighetsägare och privatpersoner.