Stockholm Home är en städfirma i Stockholm som erbjuder städhjälp för privatpersoner och företag. De anställda hos Stockholm Home får kollektivavtal, en internutbildning, arbetskläder och ansvarsförsäkring. Städarna på Stockholm Home består av män och kvinnor i flera olika åldrar. Städarna har en lång erfarenhet inom branschen och håller en hög kvalitet på arbetet som utförs. Stockholm Home erbjuder flera olika städtjänster i Stockholm såsom hemstädning, flyttstädning stockholm, kontorsstädning, butiksstädning, visningsstädning, storstädning och städning av tandläkarmottagningar.

Vid hemstädning i Stockholm så skräddarsyr vi tjänsten efter kundens behov av hjälp. Hemstädningen går att kombinera med tvättning och strykning. Det viktigaste är att alltid kunna ge den bästa personliga servicen och att hålla en jämn kvalitet på det utförda arbetet. Det finns möjlighet för dig som kund att välja vilka rengöringsmedel som ska användas. Det finns att välja mellan vanliga, ekologiska och parfymfria. Som kund kan du känna dig trygg med Stockholm Home som har en lång erfarenhet inom branschen och alltid håller sig uppdaterade om allt som händer inom städbranschen.

Stockholm Home hjälper även företag med att städa på arbetsplatsen. Att som anställd få komma till en ren och fin arbetsplats varje morgon är något som värderas högt. När det kommer till butiker är städning en viktigt del då kunderna påverkas positiv när det är en ren butik.

När du anlitar Stockholm Home för en storstädning kommer ditt hem att få en noggrann genomgång av alla ytor. Vid en storstädning krävs det stor kunskap om olika städtekniker, rengöringsmedel och arbetsmaterial för att få ett så bra resultat som möjligt. Vid bokning av storstädning rekommenderas det alltid ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom dina önskemål för städningen. Vid bokning av en storstädning får du 30% rabatt på fönsterputs.