Håkan Borg i Örebro är entreprenör inom bostadsutveckling och har ett stort intresse och engagemang för olika former av skapande. Inom branschen är det viktigt att vara kreativ då det är något som verkligen krävs för att det ska bli ett lyckat projekt för köparna. Tidigare har Håkan arbetat som inredare och grundat inredningsföretaget Nitton93 som är välkänt för att leverera tilltalande och säljande butiker över hela Sverige.

Håkan Borg är uppväxt i Sköllersta som ligger precis utanför Örebro. Han gick i gymnasiet på Risbergska Skolan i Örebro och började kort därefter sälja inredning. Håkan har även ett stort intresse för mat och har grundat ett par restauranger under sin karriär. Utöver bostadsutvecklingen har Håkan ett stort intresse för sport, framför allt ishockey och golf. Håkan är även aktiv och tränar en hel del om dagarna.

Idag bor Håkan Borg tillsammans med sin familj i Örebro där han trivs mycket bra och tycker att Örebro är en fantastisk stad att bo i. Han tycker att Örebro har utvecklats åt det positiva hållet under åren och att staden blir bättre och bättre. Han tycker att Örebro är en av Sveriges absolut vackraste medelstora städer. Håkan brukar även resa till varma platser som San Sebastian, Thailand och Marbella på semestern.