Peter Rathje har längre varit en bilentusiast men det är nu på senare tiden när han valde att bli fastighetsmäklare som han kunde köpa sina drömbilar. En Porsche 964 turbo från 1991 och en Testa model X vilket egentligen är två helt olika bilar. Porschen är äldre och mer utav en skönhet som är mycket rolig att köra och glida runt i på sommaren, denna drivs även av bensin. Teslan däremot är mycket större och går på el. Det är en mycket trevlig och bekväm bil att köra längre sträckor med samtidigt som tekniken är på topp då den kan köra sig själv. Detta är två väldigt fina bilar som kompenserar varandra med att vara så olika.

Varför mäklare?

Peter Rathje valde att bli fastighetsmäklare då han gillar fastigheter och hjälpa folk. Att kunna kombinera dessa två intressen samtidigt som han kunde behålla båda sina drömbilar var det perfekta valet för Peter. Idag arbetar han för Fastighetsmäklarna och det går mycket bra för honom med nöjda kunder och lyckade försäljningar. Det är alltid svårt i början då man inte har speciellt mycket erfarenheter från bostadsförsäljningar och därför inga betyg från andra kunder. Det gäller då att vara extra trevlig och försöka övertala kunderna att man kommer  göra ett bra jobb i från sig.

Svårt i början

Efter att Peter hade hållt i sin första försäljning gick det bara uppåt för honom. Nu blir han mer och mer populär hos kunderna och fler bostäder att sälja blir det över till honom. Peter fokuserar sig främst på Stockhom eftersom det är där han bor och där Fastighetsmäklarna som han arbetar för håller hus. Känner du att du hade velat sälja just din bostad eller kanske någon bekant till dig? Kontakta då Peter Rathje redan idag så hjälper han dig gladligen med just din bostad och försäljning.