Pontus Warholm är en mäklare som har byggt upp ett bra rykte och en bra karriär på mycket hårt arbete och många timmars jobb. Pontus jobbar idag hos Fastighetsmäklarna har några utav Sveriges nöjdaste kunder. Pontus började jobba i denna bransch 2005 och har under sina år byggt upp ett väldigt bra rykte och fått mycket beröm utav tidningar, kollegor och kunder. Hans höga kunskap och stora framgångar gjorde att han blev nämnd på en lista där dom mäklare som sålt under 2015 fanns rankade.

Pontus Warholm är uppväxt i Stockholm och har alltid haft ett intresse för byggnader och hus. Pontus gick sedan på Bromma gymnasium och under denna tid såg att mäklare inte la så mycket tid i vad kunden egentligen tyckte och ville utan ville bara göra en bra affär för sig själv. Det var detta blandat med sitt stora intresse för byggnader och hus som funnits sedan han var väldigt liten som gjorde att Pontus blev så motiverad till att börja jobba hårt för att komma till toppen. Efter gymnasiet så fortsatte Pontus att plugga fastighetsaffärer på Stockholms och Karlstads universitet. Det var där han fick lära sig allt som fastigheter och lärde sig grunderna till att bli en bra mäklare.

Idag bor Pontus med sin familj i Stockholm och trivs väldigt bra där. På sin lediga tid så älskar Pontus att vara ute och resa men under sommaren så stannar han helst hemma då Svensk sommar är något oslagbart. Sporter, psykologi och finans är några andra saker som Pontus Warholm gärna sysslar med på sin fritid.