Badrumsfixaren är ett företag som till största delen renoverar badrum i Stockholm. Självklart finns det mycket konkurrens och andra som också gör samma sak, skillnaden är dock att badrumsfixaren har en unik tjänst. De erbjuder att göra allt i ett paket, där de både designar badrummet och sedan bygger det, vilket inte är lika vanligt. Oftast behöver du själv anlita en designer som designar själva badrummet och sedan ett renoverings företag som sedan kan bygga upp det. Hos badrumsfixaren slipper du detta och kan istället bara tänka på vad du vill ha och inte vad du behöver för att kunna komma igång.

Olika förslag

Badrumsfixaren har flera förslag när det gäller badrumsrenovering, beroende på hur stort själva badrummet är och hur just du vill att det ska se ut. Antingen kanske du vilja ha ett lite mer klassiska badrum med små vita kakelplattor andra kanske vill ha ett mörkare tema med lite träplankor som ger en mer modern känsla. Badrummet är på många sätt det viktigaste rummet i ditt hus, men oftast det svåraste att bygga. Då allt måste vara vattentätt och fungera med ledningar, lysen och då speciellt att el inte får komma i närheten av vatten. Badrumsfixaren har lång erfarenhet av flera badrumsrenoveringar och byggen, vilket gör att de planerar upp ditt badrum så att allt görs 100% på rätt sätt.

Företagets kunder

Företaget älskar sina kunder och vill alltid göra att för att dem ska vara så nöjda som möjligt. Utan kunder hade badrumsfixaren inte varit någonting och det hade inte gått ihop. Just därför vill badrumsfixaren nu erbjuda 35% lägre pris på badrumsrenovering (ROT), 25% rabatt på kakel och klinker och sist men inte minst 5-15% rabatt på badrumsinredning. Det är ett mycket bra erbjudande och om ni inte redan har kontaktat dem bör nu göra det nu innan erbjudandet tar slut!