Är du på jakt efter en ny värmepump i Örebro då din gamla verkar ha gjort sitt. Eller kanske du behöver hjälp med något annat inom VVS i Örebro? På Mälardalen VVS i får du hjälp med Värmepump, bergvärme, VVS service och brandskydd i Örebro. Mälardalen VVS har ett brett sortiment av värmepumpar från de bästa och största tillverkarna inom branschen. På Mälardalen VVS är de fokuserade på att du som kund ska få rätt lösning till rätt pris. De är även auktoriserade enligt Säker Vatten.

Mälardalen VVS vänder sig till husägare och privatkunder, men även till företagskunder som fastighetsägare, byggföretag, förvaltare mm.

 

Värmepumpar

Med en bra värmepump kan du förse ditt hem med värme, kyla, varmvatten och ventilation. Mälardalen VVS är återförsäljare av värmepumpar från Daikin och Vaillant som är två av branschens största tillverkare av värmepumpar. Du får hjälp med installation och service av din värmepump hos Mälardalen VVS i Örebro.

När du får arbete utfört i hushållet som privatperson får du rätt till Rot-avdrag vilket gör att du får tillbaka ungefär 30% av arbetskostnaden. Det finns en maxgräns på 50 000 kr per person i hushållet och avdraget gäller endast själva kostnaden för hantverkaren och inte kostnaden för material osv.