Dekormakarn

En aspekt av renovering och design som kanske är lite ovanlig är trapphusmålning. Framförallt något relevant för de som äger hyresfastigheter, eller bostadsrättsföreningar som vill skapa ett vackert första intryck när man går in i ett lägenhetshus. Även ägare av lite mer ovanliga objekt, hus som tidigare använts till någon verksamhet men som idag används som privat boende, kan ha glädje av en renoverad entré. Vi vet väl alla hur vackert målade somliga gamla trapphus kan vara, med marmorering eller andra vackra mönster målade på väggarna. För en besökare eller potentiell köpare är trapphusmålning något man ej kan ignorera. Ett företag som arbetar med just detta är Dekormakarn, och hos deras referenser kan man se hur vackra resultat det kan bli. Dekormakarn utgår från Roslagen men är verksamma i de största delarna av Stockholmsområdet.

Förutom målning, ådring och marmorering kan Dekormakarn även erbjuda olika typer av renovering av trapphus och t.ex. fönster. Dels med det interna arbetslaget men även genom kontakter med andra skickliga hantverkare. Detta gör att Dekormakarn kan erbjuda andra typer av renoveringar, kök, badrum, golv och mycket annat – där de själva agerar som samordnare för att underlätta för kunden.

Dekorationsmålning Stockholm

Trapphusmålning är en del utav dekorationsmålning. Dekorationsmålning kan vara väldigt många olika saker, i sammanhanget är det inriktat på ådring och marmorering. Ådring kan utföras på dörrar för att skapa en väldigt vacker effekt i träet. Marmorering är en liknande teknik där man skapar mönster liknande marmor genom en speciell målningsteknik. Historiskt sett har marmor varit dyrt men även i länder där marmor var lätt tillgängligt har det ändå valts att måla och marmorera då det går att göra väldigt vackert. Genom att blanda olika nyanser kan otroligt vackra mönster skapas. Dekormakarn erbjuder både ådring och marmorering vilket är målningstekniker som kan förädla ett trapphus och göra ett enormt lyft i känslan och atmosfären.