Lundegårds Camping & Stugby på Öland ligger norr om Köpingsvik på Ölands västra sida. Med utsikt över havet och nära till stranden blir det här en underbar upplevelse för hela familjen. På varma kvällar kommer ni få ta del av den underbara solnedgången i väst. Campingen har över 100 tältplatser där ni kan sätta upp tält eller husvagn/bil. Här finns det stora campingplatser så att ni inte behöver trängas med era fordon och tält, samt stora ytor nära stranden där ni kan umgås och spela fotboll. Nära stranden finns det även grillplatser där ni kan grilla och lekplatser där barnen kan vara.

Stugby

På Lundegårds Camping finns det en stugby med stugor i flera olika storlekar och prisklasser för att passa just era behov. Alla våra stugor är utrustade med minst fyra bäddar, matplats, kök och uteplats. Nära till stugorna finns det lekplatser och ett poolområde för både barn och vuxna samt en stor och fin sandstrand samt volleyboll-bana.

Aktiviteter

Om det skulle regna en dag så kan alla barnen smita in på Skrattkammarön, ett lekland på över 900 kvadratmeter som ligger på campingen. Några andra aktiviteter som finns hos Lundegård Camping är: äventyrsgolf med en unik bana, löparslingor i olika längder, vedeldad bastu som går att hyra och en Bike Park där ni kan trampa upp o ner, hoppa, träspångar och kurvor.