Birsta Gardincenter

Birsta Gardincenter erbjuder gardiner, möbeltyger, dukar och allt som gör hemmet till ett ännu trevligare ställe. Miljön vi omger oss påverkar oss mer än du tror, ​​där färger, mönster, belysning och andra saker ger oss små undermedvetna reaktioner. Gardiner har en stor förmåga att förändra ett rum. Med tanke på hur vi som människor påverkas av vår miljö, bör vi inte förbise betydelsen av att få rätt färg och mönster på platser där vi spenderar mycket av våra dagar.

Sammetsgardiner

Ett speciellt och omtyckt tyg är sammet och detta gör sig väldigt väl till gardiner. Sammetsgardiner ger ett snyggt matt utseende och ger en extra känsla av lyx i rummet. Dessa gardiner finns i olika färger och har multiband vilket gör att man kan välja mellan att trä upp den eller hänga den i en takskena. Birsta Gardincenter har sammetsgardiner att köpa färdigsydda och även på metervara. Ta som exempel denna grå sammetsgardin på metervara där den pyssligt lagda personen kan skapa sig ett lyxigt rum till ett väldigt överkomligt pris.

Tyg på metervara

Är man en person som gillar att pyssla och fixa sina egna saker finns det även möjlighet att köpa typ på metervara hos Birsta Gardincenter. Beställ hem precis så mycket du vill ha så kan du själv låta kreativiteten flöda och skapa det precis som du själv önskar. Babynest av ett mjukt tyg, kuddfodral eller en tavla med ett vackert färgat tygmönster? Beställer du hem tyg på metervara är det du som bestämmer hur du vill skapa dina inredningsdetaljer.

Sovrum och mörkläggningsgardiner

I sovrummet vill jag ha det mörkt, och det finns då lämpliga mörkläggningsgardiner. Det bästa med mörkläggningsgardiner är att de även är tillgängliga i lite ljusare färger, till exempel vit eller ljusgrå, vilket gör det möjligt att stänga av ljuset utan att ha en svart, mörk vägg. När jag hade en vägg som bestod mer eller mindre av fönster i en tidigare bostad, fick jag ett par ljusgrå mörkläggningsgardiner. Dessa kunde stänga ute ljuset och den stekande solen utan att göra rummet för mörkt och instängt.

Köksgardiner

I ett kök vill man ju gärna ha ljust och fräscht och därför kan man välja gardiner med mycket ljusinsläpp. Om man väljer till exempel panelgardiner, hissgardiner eller gardinkappor kan man hitta väldigt lämpliga köksgardiner. Ljusa färger och lätta, genomskinliga gardiner ger syninskydd utan att göra köket för mörkt.

Besök Birsta Gardincenter för att få inspiration och beställa hem det just ni vill ha i ert hem!