Planerar ni möbleringen för ert hem? Kanske håller ni på att renovera vardagsrummet, flyttar in till ett nytt hem eller bara vill fräscha upp vardagen med nya möbler. Pusku Pusku är ett välkänt märke över hela världen som vill hjälpa människor att inse att det inte behövs göras stora förändringar för att vara lycklig. Med bekväma sittsäckar kan du utan några problem ta en lugn stund för dig själv eller göra det enkelt att flytta om sittplatser för vänner och familj när de kommer på besök.

På Pusku Pusku hittar ni saccosäckar, sittkuddar och sittpuffar med en unik design som sätter en guldkant på ert hem. Saccosäckarna finns i alla olika storlekar och former vilket ger dig stora möjligheter till att designa ditt hem exakt som du vill utan kompromisser. Traditionella sittsäckar som är enkelt att ta fram vid besök eller varför inte en sittpuff som är formad till en fåtölj för att få den unika känslan av lyx i vardagsrummet. Din fantasi sätter gränserna!

De flesta produkterna finns att välja i flera olika färger och du kan välja om du vill ha ett eget tryck för att få den där personliga känslan eller varför inte till företagets lunchrum!