Nu har sommaren börjat för fullt och värmen stiger för varje dag som går. För många är sommaren den bästa årstiden på året då det förknippas med sol, semester, glädje, jordgubbar och att bada. I år blir sommaren lite annorlunda och allt fler kommer att stanna hemma. För att göra sommaren hemma roligare för hela familjen är det god tid att börja inhandla sommarens leksaker och framför allt en pool som hela familjen kan svalka sig i, samt en studsmatta.

Hos Lekute.se hittar ni flera olika modeller av trädgårdspooler för just era behov. Här hittar du trädgårdspool med tak, vilket gör att du kan bada i alla väder. Ett pooltak förlänger badsäsongen genom att släppa in solvärme och sedan hindra den från att avdunsta. Detta gör att vattentemperaturen håller en jämn och behaglig temperatur. Ta en titt blad Lekutes sortiment för trädgårdspooler!

Studsmattan är populär bland barnfamiljer och har varit så sedan flera år tillbaka. Det finns många märken att välja bland, men det finns ett som sticker ut genom att vara bäst i test. När man väljer en studsmatta är det viktigt att tänka på kvalitén och säkerheten, annars kan det gå illa. Lekute säljer studsmattor från Berg som håller högsta kvalitet och säkerhet. Deras studsmatta Berg favorit 430 med nät är en säker studsmatta med hög prestanda som möjliggör höga hopp. En studsmatta är inte bara en rolig grej, utan den är även ett effektivt redskap för att träna barnets balanssinne. Ett barn som är i ettårsåldern som önnu inte lärt sig gå, kan förbättra sin balans av att anringen gå eller krypa på studsmattan. Studsmattan tränar även motorik, kondition och muskelstyrka. En studsmatta är ett roligt sätt att komma i motion!