Ett ventilationsaggregat med värmeåtervinning sparar energi och ger dig samtidigt ett bättre inomhusklimat.

Ventilationsexpressen har ett stort sortiment och erbjuder allt från FTX-aggregat till infravärmare. Med över 20 års erfarenhet inom ventilationsindustrin är Ventilationsexpressen en av de bästa inom sin bransch. Ventilation med FTX aggregat förbättrar luftcirkulationen och komforten i hemmet. Ventilationsexpressen har allt du behöver inom FTX och ventilationsaggregat. De har produkter från kända varumärken som Swegon, Flexit, Acetec och Komfovent och många fler. Ventilationsexpressen har alltid konkurrenskraftiga priser och bra garantier. FTX aggregatens stora fördel är att de är konstruerade med den senaste tekniken som ger hög luftkvalitet till en låg driftskostnad.

Infravärmare

Med en infravärmare från Ventilationsexpressen kan du förvänta dig många sena kvällar på terrassen. Det finns många fördelar och vissa nackdelar med infraröda värmare. De största fördelarna är att de fungerar utmärkt i uterum och på terasser med tak. Till skillnad från gasvärmare behöver infravärmare inte fyllas med gas. Däremot kräver de en strömkabel och tillgång till elnätet. En annan fördel med infraröda värmare är att de väger mycket mindre och är kompaktare än gasvärmare, samt billigare än gasolvärmare

Om Ventilationsexpressen

Ventilationsexpressen startades 1999 och har sedan dess haft många stora projekt inom Bohuslän. I takt med att företaget växte togs beslutet att starta en e-butik med försäljning av ventilationsprodukter. Ventilationsexpressen är resultatet av nära kundrelationer och snabb och bra service.