Säkra ert hem med moderna och smarta hemlarm från BSAFE365!

Om BSAFE365

BSAFE365 är en grupp arbetsmän, ingenjörer och IoT experter. Vi fokuserar på att garantera att alla hus i Sverige är säkra från potentiella inbrott till ett så lågt pris som möjlig. Historien bakom företaget var att en av grundarna som skulle gå ut och köpa ett hemlarm till sitt nya hus. När han märkte hur låg kvalitet och hur dyrt det faktiskt var med bostadlarm så kom han fram till att bara en liten del av Sveriges hem har tillräckligt med rörelsedetektor eller magnetkontakter för att verkligen kunna kalla sig säkra.

Han startade BSAFE365 smarta hemlarm och började erbjuda moderna och smarta inbrottslarm till en lägre kostnad än konkurrenterna till en mycket högre standard. Det kostar ungefär lika mycket som den billigaste tv-licensen varje månad och det är så mycket viktigare när man väl tänker på det.

Våra hemlarm och abonnemang

Våra larm har inga startavgifter eller bindningstider! Genom ett nära samarbete med dig som kund vill vi veta att du känner värdet i den tjänsten som du beställer från oss. För att du ska känna dig trygg dygnet runt i din bostad så ingår det alltid larmcentral, fria väktarutryckningar och kostnadsfri hjälp, support och kundtjänst.

Du vill ha ett lägenhetslarm som passar just dig, vi håller med! Därför kan du välja olika paket för de olika villalarm vi har samt anpassa din nivå av säkerhet genom tillval på ditt abonnemang. Här kan du välja till b.la. en extra kameradetektor som skickar bilder live till din mobiltelefon vid rörelse i din bostad, den reagerar inte på husdjur upp till 30 kg så ingen fara för ett den går igång när kattungarna lekar i huset, eller varför inte fler manöverpaneler som du kan sätta upp på fler entréer så att du kan kontrollera larmet på fler platser i ditt hem. Välj det som passar din situation och anpassa med tillval.

Bild på BSAFE365 smarta hemlarm.