VH Assistans är ett mycket välkänt företag inom personlig assistans. Företaget grundades 1997 av Veronica Hedenmark, vilket betyder att de har över 20 års erfarenhet av personlig assistans. VH Assistans har under sina 20+ år i branschen arbetat för barn, ungdomar och vuxna med någon form av funktionsnedsättning.

Med sin lång erfarenhet inom branschen för personlig assistans har de fått ett gott rykte om att de är ett omtänksamt, livligt och familjärt företag som har stor kunskap och erfarenhet av av leva med någon som har funktionshinder. Att leva med ett funktionshinder är inte lätt och det kan göra det svårt att kunna leva som alla andra. VH Assistans hjälper dig att kunna leva ett bra liv där du kan leva som alla andra och umgås med släkt och vänner. VH Assistans lyssnar på dig och dina behov, det är ingen annan som vet bättre än du själv vad du behöver hjälp med. VH Assistans kommer alltid att stå på din sida och lyssna på dina behov, samt hitta lösningar för dessa.

Veronica Hedenmark är en prisbelönad entreprenör och grundare av VH assistans som jobbar med personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättning. Idag driver Veronica Hedenmark flera bolag med målet att skapa bättre förutsättningar och jämlikhet för personer med funktionshinder.