Vinslövs Fritidscenter är ett företag som är experter på husvagnar och husbilar. Både begagnade för dem som vill spara lite extra och köpa något billigare och de nyaste för dem som vill ha nykänslan, Vinslövs har allt. Några av deras kändaste och populäraste märken är Adria, Hymer och Kabe. Det som skiljer sig åt är pris och hur dom är uppbyggda, beroende på vad du vill ha har dem olika. Är ni t.ex en stor familj vill ni kanske ha en större husvagn eller husbil för att alla ska få plats eller om ni endast är ett par vill ni kanske ha en lite mindre med lyxigare inredning och annat exklusivt.

Fördel med husbil

Fördelen med att äga en husbil till skillnad från en husvagn är att ni har allt i samma och slipper hålla på med en dragkrok och en extra bil. Känner ni kanske att stanna påvägen till campingen kan ni endast parkera vid sidan om vägen och kliva rakt in i vardagsrummet där ni kan avbjuta en härlig middag. Ni slipper gå ut och hålla på. Många tycker även att det är mycket enklare att köra en husbil då man slipper tänka på ett släp som hänger bakom bilen.

Fördel med husvagn

Fördelen med en husvagn är att du har en separat bil så vart du än campar har du alltid mer dig en bil som du kan använda om du vill ta dig till ställen. Hade du istället haft en husbil hade behövt ta med dig hela boendet, och det blir extra jobbigt om du har ett förtält då då måste plocka ner det med. Just därför föredrar många husvagnar då det är mycket enklare att utforska och ta sig till ställen.

 

Är ni sugen på en husvagn eller en husbil? Titta då in på Vinslövs fritidscenter och se vilka husvagnar och husbilar som är till salu just nu!

Vinslövs fritidscenter