Ska du sätta in en ny luft/vatten värmepump i ditt hus eller vill du ha ett helt nyrenoverat badrum. Då kan Nellies VVS hjälpa dig. Nellies VVS är experter på allt inom VVS och du kan alltid vara säker på att jobbet kommer bli utfört av proffs. Nellies hjälper både dig som privatkund men även företag. Det är tack vare sina kunniga samarbetspartners som dom kan erbjuda badrumsrenoveringar i världsklass. Du kan också vara säker på att det kommer bli väl gjort då de är våtrumscertifierade. Så om du vill ha en badrumsrenovering i Stockholm så är det Nellies som du ska ta kontakt med. 

Markarbeten är också något som Nellies är proffs på. De utför markarbeten på exempelvis garageuppfarter, marksten och villagrunder. Alla arbeten utförs såklart utav professionella och erfarna byggare med stort fokus på att du som kund ska kunna känna dig trygg. Så du kan bara luta dig tillbaka och vara säker på att allt sker inom tidsramarna

Så söker du en VVS i Bromma eller Stockholmsområdet så är det Nellies som du ska ta kontakt med. De hjälper dig även att få det drömbadrum som du alltid velat ha helt utan att du ska behöva känna dig otrygg.